SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effects of different processing techniques on the carpet shell (Ruditapes decussatus Linnaeus, 1758)
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.66, sa.5, ss.141-148, 2015 (SCI-Expanded)
The effect of filleting and ice application on the quality and safety of Atlantic bonito (Sarda sarda) at refrigerated storage
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.47, sa.1, ss.210-220, 2012 (SCI-Expanded)
Fatty acid profile and proximate composition of Pacific mullet (Mugil so-iuy) caught in the Black Sea
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.45, sa.8, ss.1594-1602, 2010 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
EVALUATION OF BIOGENIC AMINE DEVELOPMENT OF ANCHOVY (Engraulis encrasicolus) MUSCLE COMPARED TO ITS QUALITY CHANGES AT DIFFERENT CHILLING CONDITIONS
JOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCİENCE
, cilt.1, sa.3, ss.150-165, 2015 (Hakemli Dergi)
The Determination of Quality Changes of Vacuum-Packaged Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Surimi Kept in Refrigerator
Research Journal of Biology Sciences
, cilt.4, sa.1, ss.85-90, 2011 (Hakemli Dergi)
TÜTSÜLENMİŞ HAMSİNİN ( Engraulis encrasicolus, L. 1758 ) BUZDOLABI KOŞULLARINDA (+4 C±1) DEPOLANMASI ESNASINDA KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ
Türk Sucul Yaşam dergisi
, cilt.3, sa.4, ss.551-554, 2005 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Influence of Depuration on Fatty Acid Composition ofWarty Venus (Venus verrucosa)
13 th International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, ss.137
Influence of Depuration on Fatty Acid Composition of Warty Venus (Venus verrucosa)
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, ss.137
Determination of Suitability and Nutritional Properties of Lakerda Made from the Cultured Russian Sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii, Brandt and Ratzenburg, 1833).
VII International Scientific Agriculture Symposium "Agrosym 2016", Saray Bosna, Bosna-Hersek, 6 - 09 Ekim 2016, ss.413
Farklı Tuzlama ve Depolama Yöntemlerinin Hamsi (Engraulis encrasicolus) Balığının Besin Değeri Değişimine Etkisinin Belirlenmesi
18 Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.378
Doğu Karadeniz Bölgesindeki Kara Midye (Mytilus galloprovincialis) veDeniz Salyangozundaki (Rapana venosa) Pestisit Türlerinin ve Miktarlarının Mevsimsel Olarak Karşılaştırılması
18 Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.383
Quality Changes and Shelf-Life of Cultured and Wild Hot-Smoked Mediterranean Horse Mackerel (Trachurus mediterraneus, Steindachner,1868) at Frozen Storage (-20±2°)
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.157
Quality Changes And Shelf Life Of Cultured And Wild Hot-Smoked Mediterranean Horse Mackerel (Trachurus Mediterraneus) At Refrigerated (4±1 °C) Conditions
65th Pacific Fisheries Technologists Conference, Monterey, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 26 Şubat 2014, ss.42
Effects of Depuration Periods on the Mineral Substances in Black Mussels (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819)
The First International Biology Congress in Kyrgzstan, Bishkek, Kırgızistan, 24 - 26 Eylül 2012, ss.75
Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı), Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011
Dumanlanmış Vatoz Balığının Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.121
Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.122
Biogenic amine contents of traditional fish products of European and Turkish origin
2nd International congress on seafood technology, 10 - 13 Mayıs 2010, ss.502
Investigating suitability of commercial histamine test kits for monitoring histamine in traditional fish products
IFT Conference 2009, California, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 10 Haziran 2009, ss.500
Comparison Of Seven Commercial Test Kits And Hplc Analytical Methods For Application To Salted And Fermented Fish Products
Recent Advances in Food Analysis (RAFA conference), Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Eylül 2007, ss.114
Taze Balık Sevkiyatında Alternatif Bir Yöntemin Denenmesi Ve Normal Yöntemlerle Karşılaştırılması
14. Su Ürünleri Sempozyumu., Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.174
Doğu Karadeniz’de 2004 Yılı Avlanma Sezonunda Avlanan Pasifik Kefali (Mugil so-iuy Basilewski, 1855)’nin Bazı Populasyon Parametreleri
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.12
Doğu Karadeniz’de 2004 Yılı Avlanma Sezonunda Avlanan Pasifik Kefali (Mugil so-iuy Basilewski, 1855)’nin Bazı Populasyon Parametreleri
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2007, ss.12