Afyon Kocatepe Üniversitesi Yenilenebilir Enerji Sistemleri Kış Okulu

Etkinlik Türü: Yaz Okulu

Etkinlik Organizasyonu Yılı: 2024

Özet:

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü ile Güneş ve Rüzgar Enerjisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen 8. Yenilenebilir Enerji Sistemleri Kış Okulu (8th Renewable Energy Systems Winter School), 11-13 Ocak 2024 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecektir. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu etkinlikte “Yenilenebilir Enerji Sistemleri” kapsamında gerçekleştirilen nitelikli çalışmaların etkinlik katılımcılarına aktarılması hedeflenmektedir. Uluslararası olarak gerçekleştirilen önceki etkinliklere, farklı üniversitelerden 500’ün üstünde katılımcı iştirak etmiştir. Etkinlik kapsamında lisans son sınıf ve lisansüstü öğrencilere, alanında uzman yurt içi ve yurt dışında görev yapan öğretim üyeleri tarafından Yenilenebilir Enerji Sistemleri’ndeki son gelişmelerin aktarılması hedeflenmektedir.